МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МАЙБУТНЄ-АУДИТ»

0.0
402

На базі кафедри ООПУА ДВНЗ «КНУ» щорічно проводиться науково-практична конференція «Майбутнє-аудит». У 2009 році конференція набула статусу Міжнародної науково-практичної конференції.

Конференція носить науково-практичний характер.

Мета – обмін досвідом, науковими і практичними досягненнями, визначення основних тенденцій, перспектив розвитку і координація зусиль вчених і представників ділових кіл з вирішення актуальних проблем обліку, аудиту та інших економічних напрямів, зміцнення контактів між зацікавленими сторонами.

У процесі насиченої конструктивної роботи учасники знаходять нових партнерів по науково-технічному співробітництву, з обміну практичними і науковими результатами.

На конференції постійно підіймаються питання дослідження характерних рис адаптаційного процесу на підприємстві, організації обліку господарських операцій на підприємстві та його головних принципів, стратегічного обліку в системі управління підприємством, стандартів внутрішнього контролю CobiT, удосконалення підходів до вимірювання рівня фінансової безпеки підприємства шляхом використання математичного моделювання.

За матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції «Майбутнє-Аудит» кожен рік друкується збірник матеріалів, який включає багато цікавих тез.

 


Прикрепления: Картинка 1


Всего комментариев: 0